MAINOS

Typerää natinaa

Kolumni

Samuli Kinnari

Vammalan uudeksi avainhenkilöksi valittiin pari viikkoa sitten Ariel Mäki-Soini. Urheilijana ja helluntaiseurakunnan saarnaajana tunnettu nuorimies ei saanut kantaa titteliään rauhassa kuin viikon päivät. Viime lauantaina Tyrvään Sanomien Mielipide -palstalla alkoi kummallinen kirjoittelu.

Timo Roos on avainhenkilöäänestyksen vakionimiä. Lauantaina 24. heinäkuuta hän raapusteli Tyrkkyyn, koska oli sanojensa mukaan saanut tuttavaltaan yllykkeen. Roos toivoi kirjoituksessaan, että hänet jätettäisiin seuraavassa avainhenkilöäänestyksessä sivuun. Uudelle tittelin haltijalle entinen kansanedustaja esitti vilpittömät onnittelut. Tällä viikolla kirjoittelu lehden sivuilla jatkui, kun nimimerkki Niin aina älähti mitäänsanomattomasti.

Omituista avainhenkilökirjoittelussa on kaikki. Yleisönosastoraapustelu on hyvä, mutta halpa ja paljastava keino näyttää kateutensa tai pettymyksensä. On myös kummallista, että joku näkee tarvetta ohjailla paikallisesti mielenkiintoisen ja periaatteeltaan vilpittömän äänestyksen tulosta.

Avainhenkilöksi valitaan ihminen, joka tittelin ansaitsee. Päätösvalta on äänestäjillä. Avainhenkilöksi voidaan yksi ihminen nimittää kerran, joten mahdollisuuksia on.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top