MAINOS

Kutrit kuntoon

Fisurannan Fiske

Tanja Kallio

Nykyään on tuo tekniikka niin kehittynyttä että. Partureillakin on kaikenmoiset myllyt ja tökötit. Mnää tulen toimeen ilman partureitakin.

Nuorempana olinkin aikamoinen naistenvalloittaja ja erityisen tunnettu kädentaidoistani. Muistan eräänkin kerran järjestäneeni kadulla sellaisen kymmenen minuutin parturipalvelun, joka vetikin mukavasti väkeä. Itse tehdyllä puukolla naisten hennot hiukset ja miesten parrat lensivät iloisesti tuulen tempaisemina ruohikkoon.

Olin lopettelemassa, kun kaunis Teresani saapui paikalle. “Pistäs kutrit kuntoon”, määräsi Teresa Wilhelmiina Jokela. Tuuli yltyi ja perhanan perhana. Arvaatko mitä? Hiivatun hiukset lensivät naamalleni ja aivastin. “Oho!” Samassa huomasin kädessäni tupollisen Teresan hiuksia. “Kirotun Fiske”, huusi Teresa, otti puukon ja kiskoi puolet hiuksistani irti. Silloin tiesin, että Teresa oli minuun pihkassa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top