MAINOS

Hyvä hanke

Kolumni

Samuli Kinnari

Ellivuoren maisemiin nouseva golfakatemia huokuu yrittämisen intoa. Juha Passin nostattama hanke on hyvä tukipuu Karkun seudun harrastematkailutarjonnalle. Hotelli Ellivuori, Ski Center ja Lakeside Golf yhdessä akatemian kanssa muodostavat vetovoimaisen keskuksen ulkoilijoille.

Lakeside Golf Academy Oy rakennuttaa Hotelli Ellivuoren tenniskenttien tilalle kookkaan kaarihallin. Palloja päästään lyömään tuulensuojassa jo ensi talvena. Koulutuskeskus tulee täyttämään alan kansainväliset vaatimukset. Golfakatemian malli on lähtöisin Yhdysvalloista, mistä Passikin on kotimaan kenttien lisäksi hakenut oppia.

Torstaisessa Tyrvään Sanomassa Juha Passi arvioi Lakeside Golf Academyn kausimaksuksi 700-1 000 markkaa. Hyvää hankkeessa on sekin, ettei hinta maallikosta vaikuta päätähuimaavalta. Laadun lisäksi palvelun kustannuksilla on merkittävä osa yleisön vastaanottoon. Moni on hinnoitellut itsensä ahneuksissaan ulos.

Toivottavasti golfakatemian polku taittuu suunnitellusti. Valitettavan usein liikkeellä on kademieliä, jotka pyrkivät lannistamaan yrittäjyyden.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top