MAINOS

Aallonpohjalta pääsee vain ylöspäin

Pieni kylä

Samuli Kinnari

Kesä Hirvilahdella oli ollut vaikeaa aikaa. Paikallista, rutikuivaa huvielämää eivät onnistuneet piristämään edes paikallisen anniskeluravintolan järjestämät tikkaillat. “Raimo oli edelleen heittämätön”, kuten kylällä horistiin.

Naapurikaupungin kohu-uutinen toi kesään oman säväyksensä. Kukkaniityn Sanomien toimitussihteeri sai kenkää. Useissa seudun paikallislehdissä tempaus ohitettiin kumartelemalla, mutta Pekka Yli-Kiepin hallitsema Hirvilahden Seutu näki asian toisin. Julkaisu pyrki muutamaan otteesee sohaisemaan kusiaispesää, mutta ilmapiiri oli jo muuttunut liian passiiviseksi.

Kenties hirvilahtelaiset ja kukkaniittyläiset olivat kyllästyneet kaikenlaiseen monitasoiseen journalismiin. Nk. keltaisen lehdistön maihinnoususta ja paikallisten julkaisujen likasankopäähänpistoista oli alueella kohistu seminaaria myöten.

Loppukesän huipputapaus oli Kukkaniityn kaupunginjohtajan Reija Kulkkosen 30-vuotissyntymäpäivä. Myös paikallislehdet huomioivat Kulkkosen ja koko seudun yhteisen ilonaiheen. Kukkaniityn Sanomien vt. toimitussihteerikin teetätti jollakulla alaisellaan massiivisen haastattelun. Sivutolkulla tekstiä Kulkkosesta. Määrä ei kuitenkaan aina vastaa laatua. Kukkaniityn Sanomien kirjoitus pursuili kummallisia virheitä otsikkoja myöten. Vt. toimitussihteeriä ei kuitenkaan saatu tilauksistaan vastuuseen, sillä Ilpo Ojalan seuraaja vaihtui tiuhaan, eikä kukaan enää muistanut viime viikkoisen tuuraajan nimeä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top