MAINOS

Rappiokierre syövyttää

Kolumni

Samuli Kinnari

Vuosia jatkunut valitettava kehitys on suistanut nuorison rappiotilaan. Yhä useammat teinit ovat syypäitä lisääntyneisiin levottomuudenpurkauksiin niin kouluissa kuin kaduillakin. Paha olo purkautuu liian monesti väkivaltana ja kohteeksi joutuu syyttömiä sivullisia.

On kummallista, että käytöstapojen katoamiskierteeseen ei ole haluttu tosissaan puuttua millään sektorilla. Erityisesti vastuuta pitäisi perätä vanhemmilta, joiden tehtävä on huolehtia jälkikasvunsa kasvatuksesta yhteiskuntakelpoisiksi kansalaisiksi. Kaikki eivät velvollisuuksiaan muista tai halua muistaa.

Mikäli nykyinen kehitys jatkuessaan vielä pahenee, ei tulevaisuus näytä hyvien tapojen kannalta kovin valoisalta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top