MAINOS

Jotta suomalaiset voisivat puhua enemmän

Fisurannan Fiske

Mika Hyssi

Jo riittää hetkeksi aikaa menneisyyteni seulominen. Olen monia kertoja höpöttänyt teille kommelluksista, jotka kaikki ovat tositarinoita – ainakin minun mielestäni. Mutta nyt esitän painavaa sanaa.

Tällainen vanha käppyrä ei ymmärrä, miksi jokaisella immeisellä pitää olla sellainen piipittävä laite taskussaan. Siis sellainen kännykkä.

Kännykästähän on pelkkää harmia. Akku on aina loppu, kuuluvuus huono, se on epäergonomisesti suunniteltu ja niin edespäin. Kadulla kulkiessaan kännykkämiehet, -naiset ja -lapset & -nuoret puhuvat kyllä kännykkään, mutta sitten ei olekaan aikaa tervehtiä tai jutella – nykypäivänä kai sanotaan chättäillä – kadulla vastaantulevien kanssa. Tavallinen jutustelu on out, kännykkä ja kompuutteri in.

Hankin minäkin vanhoilla päivilläni sellaisen gesmin. Täältä vanhainkodista on mukava soitella tutuille ja sukulaisille. Valitettavasti he eivät minun kanssani ehdi jutustaa. Aina kuulen saman lauseen: “En nyt ehdi millään puhua, kun mulla odottaa tossa toinen puhelu. Soitellaan sitten joskus.”

Koskahan se joskus on?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top