Armeija

Fisurannan Fiske

Mika Hyssi

Ensimmäisenä pahoittelen viimekertaisen tekstini “Jotta suomalaiset voisivat puhua enemmän” salakavalaa mainostusta Radiolinjan hyväksi. Hyvitän sen kirjoittamalla nyt tähän, että: “Sonera. Make things click.”

No niin. Se anteeksipyynnöistä. Ja asiaan: Minua ketutti nuorena puhe armeijasta. Koko armeija otti pannuun – ei siitä kumminkaan olisi mitään käytännön hyötyä. Rahantuhlausta valtiolta. Muuttaisivat palkka-armeijaksi. Hmph.

Niin. Siinä se lyhyesti. Jouduin armeijaan, enkä viihtynyt. Turhauttavaa.

Niin. Kun pääsin pois ‘vankilasta’, sain kuulla Teresan menneen naimisiin. Sain sairauskohtauksen. Jouduin sairaalaan, enkä koskaan toipunut täydellisesti. Olin totaalisen murtunut ja epätoivoinen – vai olinko…

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top