MAINOS

Yhteinen kieli

Kolumni

Tanja Kallio

Ajattelin eräänä iltana vanhoja sanontoja ja mieleeni jäi pyörimään lausahdus “he ovat löytäneet yhteisen kielen”. Tällä tietenkin tarkoitetaan kahta ihmistä, jotka ovat löytäneet toisensa ja sopivat yhteen. He ovat päättäneet elää elämänsä yhdessä, joten he ovat löytäneet yhteisen kielen.

Kuitenkin, koska haluan ajatella kaikkea mahdollisimman monimutkaisesti, aloin kehitellä tarinaa. Kaksi rakastavaista kävelee käsikädessä puiston polkua pitkin. He visertelevät toisilleen kaikkea imelää ja ovat seitsemännessä taivaassa. Yht’ äkkiä nainen sanoo miehelleen: “Katso rakkaani mikä tuolla penkillä on.” Mies kääntyy ja he kävelevät penkkiä kohti. Sitten mies sanoo naiselleen: “Hunajapupuseni, sehän on kieli.” “Onkohan tämä nyt se meidän yhteinen kieli?” he pohtivat. Nuoripari ottaa kielen penkiltä ja juoksee kotiinsa. Tulevaisuus on turvattu. Rakastavaiset ovat löytäneet yhteisen kielen. Nyt vain pikaliimaa ja kieli paikoilleen.

Hmm… Luulisi, että molemmilla on vaikeuksia hengittää… Et kun ei tiedä, miten asia on…

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top