Monitoimitalo

Kolumni

Samuli Kinnari

Vammalassa järjestettiin viime viikolla keskustelutilaisuus Pappilanniemen kaavasta. Tutun kiistakapulan pyörittäminen pääsi jälleen vauhtiin, kun kaupungin parhaille rantapenkereille visioituja rakennusratkaisuja esiteltiin kiinnostuneelle yleisölle. Esillä oli niin puiston, asuntojen kuin Vammala-talon pykääminenkin.

Pappilanniemen maisemat ovat upeat. Paikka olisi mitä parhain monitoimitalolle ja puistolle, jolloin alueesta pääsisivät nauttimaan kaikki kaupunkilaiset. Joka tapauksessa on selvää, että nykyisellään kauniit näkymät eivät pääse oikeuksiinsa.

Monitoimitalossa olisi uimahalli, kuntosali, urheiluhalli, konserttisali, näyttelytiloja sekä ravintola. Koko pytinkiä ei tarvitsisi rakentaa kerralla, vaan kokonaisuus voitaisiin koota palasista. Mikäli Vammalalla on varaa rakentaa uimahalli, ei rahoitus ole ongelma.

Asuntoja Pappilanniemeen ei missään nimessä pidä pykätä. Vammalassa neliöhinnat ovat pikkupaikkakunnaksi hyvin suureelliset. Kaupungille nauravat harakatkin, jos taso vielä nousee. Tuskinpa hinnat Pappilanniemessä ainakaan muuta kanta-aluetta edullisempia olisivat.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top