MAINOS

Uimahallia ei tarvita

Kolumni

Samuli Kinnari

Tyrvään Sanomat kuopi ikuisen kiistakapulan jälleen viime viikolla esiin. Lehden Vammalan uimahallihankkeesta järjestämälle kuumalle linjalle tihkui runsaasti puheluja. Useimmat soittajat kannattivat pulikointipaikan rakentamista.

Yhtään järkevää syytä uimahallin pykäämiseksi ei ole. Turhan tahkoamisen sijaan tulisi keskittää voimia naapurikuntien välisen yhteistyön kehittämiseen. Äetsän kahden uimahallin käyttöön osallistuminen pitäisi tehdä vammalalaisille entistä helpommaksi. Markkinointia on tehostettava ja joukkoliikenneyhteyksiä parannettava.

Vammalan uimahalliprojekti on kummallinen pakkomielle. Paikallaan polkeminen on turhaa ja voimia vievää.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top