ILMOITUS

Jäntevyyttä

Kolumni

Samuli Kinnari

Viime viikon perjantaina Äetsässä vietettiin Yllätysten Yötä. Tapahtumassa kaikki on hyvin ennalta-arvaamatonta. Edes mainosten lupaukset kohteiden aukiolosta eivät aina pidä paikkaansa.

Yllätysten Yön harhaanjohtavan nimen alkuperä ihmetyttää. Tapahtuma laukaistiin perjantaina kello 18 käyntiin Patsaspuistossa. Kiireisimmät näytteilleasettajat luuttusivat tuotteensa pois nähtäviltä jo iltayhdeksän tienoilla. Ennakkomainontaan luottaneet ulkopaikkakuntalaiset varmasti jälleen kerran pettyivät Yllätysten Yöhön. Tapahtuma on nuupahtanut vuosi vuodelta.

Järjestäjien niskaan ei Yllätysten Yön toistuvasta epäonnistumisesta voi kaikkea lantaa luoda. Miltei suurimman työn tapahtuman vesittämiseksi tekivät paikalliset nuoret, joita heilui hyvin rauhattomana joukkiona virastotalolla pitkin iltaa. Tunnelma kiristyi nurkkiin pissimisen kautta avoimeksi tappeluksi.

Nyt on aika pohtia Yllätysten Yön tulevaisuutta. Tapahtumassa ei ole nykyisellään mitään järkeä. Vanhempi väki ei viitsi juosta katselemassa omien lasten kännäämistä eivätkä nuoret ole kiinnostuneita rinnakkaisluokkalaisten myyntiin kyhäämistä lintulaudoista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top