MAINOS

Koulukiusattu on yksin

Johtaja

Huittisten Kaupunki joutuu maksamaan yli 70 000 markkaa korvauksia koulukiusatulle Kokemäen käräjäoikeuden tekemällä päätöksellä. Tapaus on ensimmäinen Suomessa. Tapauksen on arvioitu poikivan lisää samantapaisia oikeudenkäyntejä.

Koulukiusattuja löytyy varmasti jokaisesta koulusta – poikkeuksetta. Koulukiusattu ei uskalla mennä opettajan puheille, koska hän on itse aiheuttanut sen että häntä on ruvettu kiusaamaan tai sitten sen takia, että hän pelkää kiusaamisen jatkuvan yhä rajumpana kertomisen jälkeen.

Kiusaaja ei aina ole yksin syyllinen tapahtuneeseen, sillä asialla on aina kaksi puolta. Opettajien tarvitsisi puuttua kiusaamiseen heti kun sellaista ilmenee, eikä vasta sitten kun kiusattu ei enää uskalla tulla kouluun. Kiusaaminen täytyy saada loppumaan joka koulusta, tällöin oppilaiden yhteishenki paranisi ja koulujen ilmapiiri muuttuisi selvästi parempaan suuntaan opettajienkin kannalta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top