MAINOS

Häiriö konsertissa

Kolumni

Tanja Kallio

Ollessani Jari Sillanpään konsertissa 28.11.1999, vieressäni istui kaksi naista, jotka vaihtoivat kuulumisiaan koko konsertin ajan. Oli aivan sama, millaisia kappaleita (hitaita tai nopeita) Sillanpää lauloi, naiset eivät osanneet tukkia suitaan.

Hävyttömyyden huipuksi, kun Jari lauloi tunnelmavalaistuksen loisteessa Pohjolan Yön, toinen naisista ryhtyi laulamaan. Koko sali kuunteli haltioituneena Jari Sillanpään komeaa tulkintaa ja yksi rupeaa laulamaan!! Loppujen lopuksi loin naiseen todella vihaisen katseen. Se auttoi. Hän varmaankin ymmärsi, että toiset ovat tulleet kuuntelemaan laulua, eivätkä naisen sukuriidan syitä.

Melkein loppuun asti molemmat naiset osasivat olla hiljaa. Kuitenkin vähän ennen konsertin loppua enemmän häirinnyt nainen totesi: “Siis eikö täältä jo pikku hiljaa pääsis pois. Täytyis päästä pissalle”. Verenpaineeni oli huipussaan, mutta naiset (onneksi) poistuivat, ennen kuin ehdin tiedustella heiltä, josko he olivat erehtyneet paikasta. Olimmehan Tampere-talossa, emme kahvilassa. Kaikenlaisiin ihmisiin sitä täytyykin törmätä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top