Osittaiskopio on kuitenkin kiva

Kolumni

Samuli Kinnari

Maikkari lanseeraa ensi vuoden helmikuussa markkinoille uuden kaapelikanavan. Piuhoja pitkin välitettävän TVTV:n ohjelmisto vaikuttaa ensi kuulemalta muhevan monipuoliselta sillisalaatilta, jonka aineksista suuri osa on lainattu.

Kaapelikanava tulee esittämään viihteellistä ohjelmaa ympäri vuorokauden. Ruudussa vilahtaa arkipäivisin kaksi Jyrkiä, joista toinen on suora lainaus MTV3:n esittämästä Suomen suurimmasta nuorisomediasta. Ohjelmat nähdään myös uusintana. Muutoinkin kaapelia pitkin pukataan paljon Maikkarilta tuttuja ohjelmia.

MTV3:n ylenpalttisesta kopioinnista huolimatta läähytän jo nyt TVTV:n perään. Kanava nimittäin esittää ennakkotietojen mukaan mm. Villin Pohjolan uusintana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top