MAINOS

Porukalla tehty

Kolumni

Samuli Kinnari

Talkoohenki elää, vaikka ei uskoisi. Yhteen hiileen puhaltamisen tuotoksesta saadaan nauttia seudullamme tänäkin talvena. Äetsän Kunto -81:n joukkion talkoilla valaisema Aurajärven ulkoilureitti odottaa hiihtäjiä.

Paikallisen urheiluseuran voimannäyte on hyvä esimerkki siitä, että yhdessä saadaan aikaan. Vuosikymmenten saatossa talkoiden järjestäminen on kuitenkin harvinaistunut huomattavasti. Naapureita ja tuttavia ei enää auteta eikä heitä heikkona hetkenä kehdata pyytää konsultoimaan.

Toivottavasti kaikki Aurajärven ulkoilureitillä suksivat muistavat Äetsän Kunto -81:n merkittävän panoksen paikallisen urheilun hyväksi. Pääsymaksuttomalla ladulla on helppo hiihdellä niinkin, että tekijät unohtuvat. Kunnon ihmisiä nuo äetsäläisseuran aktiivit.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top