MAINOS

Joko se joulu meni?

Kolumni

Tanja Kallio

Tätä kysymystä olen miettinyt useita kertoja ja pitkään. Minä niin odotin joulua ja etenkin joulumieltä, mutta ennen kuin ehdin huomatakaan, joulu oli ohitse ja joulumieli ei ehtinyt edes ilmaantua.

Ehkäpä suurin syy joulun nopeassa ohi menemisessä oli, että tänä vuonna jouluaatto ja muut pyhät sijoittuivat viikonloppuun. Oli kuin tavallista viikonloppulomaansa olisi viettänyt. Kiitos koulun joululoman, ei tarvinnut heti ensimmäisenä arkipäivänä mennä töihin.

Olen aina ollut ihminen, joka toivoo jouluksi paljon lunta. Ehkä sekin vei osaltaan pois joulun tunnelmaa, että oli kamalan tuulinen ilma ja lumen tilalla suurimmaksi osaksi jäätä. Sitten, kun lakkasi tuulemasta, satoi vettä. Onneksi sentään vielä on hieman lunta jäljellä.

Vuoden verran olisi aikaa uuteen jouluun ja täytyy todellakin toivoa, että se on erilainen kuin tämä. Ehkä tässäkin joulussa oli hyvätkin puolensa, mutta niitä en ole vielä keksinyt. Täytynee vain jatkaa mietiskelyä…

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top