MAINOS

Naapurit

Kolumni

Samuli Kinnari

Vammalan Karkussa sattui maanantai-iltana järkyttävä veriteko. Yksin kotiin jäänyt kahdeksanvuotias pikkupoika löytyi julmasti teräaseella surmattuna. Poliisi otti tiistaina teosta epäiltynä kiinni kehitysvammaisen paikkakuntalaisen miehen. Hän on tunnustanut surmanneensa pojan.

Karkku on rauhallisen asuinpaikan maineessa. Surmatyö varmasti rikkoo tyynen idyllin haavekuvan. Yleiseen paniikkiin ei kuitenkaan pitäisi olla syytä. Myös tiedotusvälineiden tulee muistaa vastuunsa. Sensaatiomaiselle, juorusukuiselle retostelulle ei tällaisessa tilanteessa ole sijaa.

Surman aiheuttaman järkytyksen hälveneminen kestää aikansa. Pienessä asuinyhteisössä tapaus koskettaa kaikkia. Tärkeää onkin puhua asian herättämistä tuntemuksista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top