MAINOS

Tupa-akka

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Teresan ja minun lapsentekoprojekti pyörähti mukavasti vauhtiin. Tuotantovaihe tuntuu tässäkin hommassa mukavimmalta. Eikä se mitään, vaikka duunari on duunista riippumatta aina duunari.

Yksi ongelma kuitenkin ilmeni. Teresa oli niin innoissaan lapsen hankkimisesta, että jättäytyi aluksi pois kansalaisopiston kursseilta. Sen jälkeen hän hylkäsi marttakerhon leivontaillat ja loppujen lopuksi ei käynyt edes naapurin Elvillä kylässä. Eikä katsonut televisiota. Teresasta tuli mökkihöperö, eli tupa-akka. Lapsenteko täytti hänen mielensä.

Teresa oli jotenkuten jyvällä siitä, ettei hänen käytöksensä ollut normaalia. Eräänä maanantaiyönä hän soitti radiopsykologi Pentti Kaurille. Teresa vuodatti tohtorille ongelmansa. Vastaukseksi hän sai: “Mitä sä itse ajattelet siitä?”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top