MAINOS

Aurinko armas kuivas satehen

Kolumni

Tanja Kallio

Nyt, kun olen kunniakkaasti narissut monista erilaisista säätiloista, annan vuoron viimeiselle ilmastolliselle ihmeelle. Tällä kertaa en valita enkä urputa mistään.

Kyllä kaikista ihaninta, talvella tai kesällä, on auringon paiste. Kun astuu ovesta pihalle, aurinko paistaa suoraan silmiin ja ihminen tulee jo pelkästä säästä onnelliseksi. Saa hengittää raikasta talvi-ilmaa ja on valmis lähtemään vapaaehtoisesti pihalle.

Auringonpaiste on ihmelääke kaikenlaiseen masennukseen. Nähdessään auringon, muuten niin synkkäilmaisen talven keskellä, ihminen suorastaan hyppii riemusta. Aurinko heittää säteitään niukoille kinoksille, juuri niin, että hanki kimaltelee kuin kultahippumeri. Sitä oikein tuntee, että kevätkin lähestyy kovaa vauhtia. Ei yhtään hassumpi ajatus.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top