MAINOS

Pentti the Telkkä

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Vietettiin sitten Teresan kanssa ihan tavallista, rauhallista koti-iltaa. Katseltiin televisiota ja herttainen vaimoni kutoi villasukkaa. Kahvit hörpättiin.

Kesken kaiken kuului rauhallisuuden rikkonut huuto. “Tilk-tilk-tilk-tilk-tilk”, kantautui voimakas kirkuna etääntyen Fisurannan illassa. “Mitä ihmettä?” kummasteli Teresa. Pyörittelin hämmästyneenä päätäni.

Lähdin ulos ottamaan selvää kummallisen äänen alkuperästä. Kävelin pihasta tielle ja edelleen postilaatikoille. Valaisin taskulampulla lootamme viereen ja näin tumman hahmon. Se oli Pentti. Hän oli ojanpenkassa kyykkyasennossa, kädet siiviksi asetettuina. Pentti leikki telkkää.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top