ILMOITUS

Pulkkamäki

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsän seudulla on talvi ja paljon lapsia. Vapaa-ajan puuhastelumahdollisuuksia ei kuitenkaan ulkosalta juuri löydy, mikäli jätetään laskuista luistelukentät ja hiihtoladut. Lapsille kannattaisikin kiireesti järjestää talvikivaa.

Pienten pulkkailijoiden riemuksi vaikkapa Patsaspuistoon sopisi rakentaa kunnon laskettelupaikka. Mäen pykäämisessä voisi Äetsän kunta tulla vastaan. Laskettelupaikalla pitäisi olla turvallisuussyistä valvonta ja urakan organisoimisessa riittäisi työsarkaa monille yhdistyksille.

Patsaspuistosta löytynee mäen lisäksi tilaa erilaisille talvisille taideteoksille. Lumesta ja jäästä saa värkättyä monenlaista. Lasten telmiessä paikalle sattuneet vanhemmat hörppisivät kahvia ja keskustelisivat.

Toivottavasti Äetsässä herätään kehittelemään lapsille mukavaa vapaa-ajan toimintaa vielä näillä lumilla. Talvea riittää toivottavasti ainakin tovin ja mikäli talkoohenki nousee, yhteistä tekemistä keksitään varmasti lämpimämmilläkin säillä. Koulun ulkopuolista elämää voi etsiä muualtakin kuin kursseilta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top