MAINOS

Keittiön jazzit 1/2

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Eräänä kauniita talviaamuna Fiske avasi jääkaapin oven. Puoliunisena hän haparoi käsiinsä jogurttia ja maitoa. Aamulehden hän oli hakenut jo aikaisemmin postilaatikosta, aviisi odotti keittiön pöydällä lukemista. Fiske otti kattilan käteensä ja laski siihen hanasta raikasta vettä kolmisen desiä. Asetettuaan hackmanilaisen liedelle ja väännettyään levyn kutoselle hän kurotti kaappiin. Pienoisen varvastelun jälkeen Fisken käsi ylettyi laatikkoon, jonka kannessa oli… Pevkele.

Hieman hämmentyneenä mies jatkoi aamiaisen valmistamista. Puuron kypsyttyä hän kantoi kattilan pöytään ja kummasteli jääviileäkaapista kuuluvaa mölinää. Tomaatit olivat ryhtyneet pitämään salsatuntia. Muumeiksi naamioituneina nuo punaiset kasvikset jammasivat. Fiske sulki oven.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top