MAINOS

Vierailu työvoimatoimistossa

Rasia

Tanja Kallio

Työvoimatoimistossa käyntiä varten tarvitsee varata paljon aikaa. Kun saa asiansa selitettyä vastaanottovirkailijalle, niin että hänkin sen ymmärtää, täytyy ottaa vuoronumero ja mennä odottelemaan vuoroaan. Katsottuaan kelloaan huomaakin tulleensa juuri pahimpaan aikaan. Asiakkaita on paljon ja suurin osa työntekijöistä on ruokatunnilla.

No, onneksi aikaansa voi kuluttaa lukemalla koulutus- ja työlehtiä ja katselemalla televisiota, jota ei tulisi muuten katseltuakaan. Virkailijoiden ruokatunti on ohi ja pääsee lopulta asiaan. Sitä ajattelee menevänsä kysymään hyvin yksinkertaista asiaa, mutta toisin käy. Virkailija antaa paljon papereita, joita saa täyttää ja miettiä, että mitä mihinkin kohtaan vastaa. Jos ymmärtää väärin jonkun kohdan ja palauttaa lapun, saa olla aivan varma, että lapun joutuu täyttämään uudelleen joko heti tai sitten kun se tulee postissa kotiin.

Jäljellä vierailusta työvoimatoimistossa on monta uutta kysymystä. Päällimmäisenä ehkä se, että miten kaikesta yksinkertaisesta saa tehtyä niin vaikeaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top