MAINOS

Mikä kiehtoo viikonloppukänneissä?

Rasia

Tanja Kallio

Olen aina ihmetellyt, että mikä viehätys on lähteä viikonloppuna ryyppäämään. Koulussa (yläasteella ja lukiossa) puhutaan aina alkuviikosta kuinka viikonloppu meni. Mitään ei muisteta tapahtuneesta, mutta ihanaa oli. Sitten kun koittaa armas keskiviikko niin aletaan suunnittelemaan tulevaa viikonloppua. Kuinka paljon juodaan ja minne mennään. Samaan aikaan valitetaan rahan puutetta. Kun ei ole rahaa maksaa jotain maksuja. Kuitenkin varallisuus antaa myöden kun puhutaan kaljan, siiderin tai väkevämpien viinojen ostosta.

Etenkin, jos ei edes aio ostaa itselleen kaupasta mitään juotavaa, vaan aikoo ostaa juhlimispaikasta, on rahan kuluminen aivan älytöntä. Lasillisesta siideriä saa maksaa noin 20 markkaa ja kun niitä ottaa monta, summa kasvaa tasaiseen tahtiin. Itse sitä ei huomaa vasta kun seuraavan kerran katsoo rahapussiinsa tai tilinsä saldoa.

Juhliminen ei ole kiellettyä, muttei aina tarvitse olla “konttauskunnossa”. Sitä voi nauttia ja olla niin että muistaa tulevina päivinä mitä on tehnyt.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top