Vill du ha tsufe?

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Fiske ja Teresa siivosivat. Oli aurinkoinen talvipäivä. Oikeastaan vain Teresa huhki, Fiske katseli pakotettuna vierestä. Oli tulossa vieras. Pariskunta odotti Fisken siskoa, Fisurannan Nti:tä saapuvaksi.

Tunnit kuluivat, pölyt katosivat ilmaan ja imurin ääni vaihtui luutun laahaukseen. Lopulta Teresa lätkäisi viimeisen pudistellun maton kiiltävälle lattialle.

Ovikello soi. “Ooo-oi-joi, onpas täällä niin rent”, kuului kommentti. Nti saapui. Siirryttiin kahvipöytään. “Kahvia?” tarjosi Teresa. Nti ei ymmärtänyt. “Vill du ha tsufe?” kysyi Fiske. “Ooo, jaa”, vastasi Nti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top