MAINOS

Ruskeita yllätyksiä eivät kaikki kylvä

Kolumni

Samuli Kinnari

Katuihin liittyvät asiat puhuttavat erityisesti talviaikaan. Narinaa aiheuttaa sekä teiden huono hoito että epäsiisteys. Hanki paitsi hankaloittaa kulkemista myös paljastaa myös koirien jätökset.

Lehtien yleisönosastoista saa aika ajoin lukea kiivaita kirjoituksia, joissa karvaturrien ulkoiluttajia syytellään lemmikkien jätösten unohtamisesta teille. Vastuuttomia koiranomistajia löytyykin runsaasti, mutta paljon on asianmukaisesti toimivia.

Karvaturreille ei vastuuta kakkapaikan huonosta valinnasta voi sysätä. Jätöksistä huolehtiminen kuuluu isännälle tai emännälle. Koiran tekeleet saa kätevästi kaapattua vaikkapa muovilapiolla roskapussiin.

Kuntien ja kaupunkien toivoisi tulevan karvaturrien taluttajia vastaan ainakin asentamalla riittävästi roskiksia julkisille paikoille. Pöntöt ovat vähin vastine useilla paikkakunnilla kerättävälle koiraverolle.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top