MAINOS

Vaalikampanjaa

Kolumni

Ilkka Koskinen

Muutama viikko sitten törmäsin kampanjatyöntekijään. Kysymys kuului, kiinnostavatko presidentinvaalit. Onneksi kiinnosti, sillä Tarja Halonen tarjosi karamellin ja esitteen. Kuulemma. Tulevaa tasavallan presidenttiä ei kuitenkaan näkynyt mailla halmeilla.

Esitteestä sai lukea olennaisimmat asiat ehdokkaasta. Ne, jotka saa selville muualtakin, jos viitsii vähän etsiä. Pistin paperin kiertoon. Ties mihin oli hävinnyt kerrostalon ilmoitustaululta viikonlopun jälkeen. Kampanjakarkki kyllä maistui, vaikken usko, että niillä saatiin kovin paljon äänestäjiä houkuteltua. Henkilökohtaisesti törmäsin eniten voittaneen ehdokkaan kampanjaan. Siitä huolimatta uskoisin, että vaalit ratkaisi pätevyys eikä kampanjoihin käytetyt miljoonat.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top