MAINOS

Olen eksyksissä

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Fiske, Teresa ja Nti istuivat keittiön pöydän ääressä. Aurinko paistoi. Fiske naputti pöytää ja silmäili ympärilleen. Teresa siivoili kuppeja kasaan tuolillaan istuen. Nti tuijotti tiukasti pöydän yli seinäkelloa.

Keittiössä oli hiljaista. Fiske ryhtyi selailemaan lehteä. Teresa lähti kiikuttamaan astioita tiskipöydälle. Nti kärsi närästyksestä ja puklautti. Vaivihkaa hän pyyhki nesteet nenäliinaan. “Hoppas att ingen såg det”, hän mietti itsekseen.

Pöytä alkoi yllättäen täristä. Fiske epäili Teresan potkivan hermostuksissaan lattiaa. Pöydän alta kuului puhinaa. Fiske, Teresa ja Nti kumartuivat samanaikaisesti pöydän alle. Siellä oli kyykyssä? Pevkele. “Anteeksi, etsin Apiksen cd:tä. Taidan olla hieman eksyksissä.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top