MAINOS

Tietoa sähköisesti

Kolumni

Samuli Kinnari

Sanomalehdet ovat ahkerasti avanneet internetissä verkkolehtiä varsinaisten paperinivaskoiden lisäkkeiksi. Monet nettiaviisit ovat säännöllisesti päivittyviä tietopaketteja. Paperilehti ei kuitenkaan ole uhanalainen, ainakaan lähitulevaisuudessa.

Verkkoaviisien suurin ongelma on lukijalta vaadittava aktiivisuus. Nettilehtiä tutkivalla pitää olla käytössään ainakin internetillä varustettu tietokone ja puhelinliittymä, eli noin kymppitonnin paketti. Lisäksi lukijalla on oltava aikaa odottaa yhteyden muodostumista. Verkkolehtien selaileminen vaatii myös pitkää pinnaa. Kuvat latautuvat harmittavan hitaasti ja usein yhteyskin jumittuu.

Sähköinen aviisi ei suinkaan ole helppo ja nopea käyttää, vaan monimutkainen ja hidas. Vaikeuksia verkkolehtien kanssa tulee ainakin suomalaisille, jotka ovat tottuneet kotiin kannettuun lukupakettiin.

Ongelmista huolimatta Sopulikin ilmestyy karsittuna versiona netissä. Haluamme tarjota vaihtoehdon, jonka menestymiseen olisi mukava uskoa. Kaikkihan haluavat olla tiennäyttäjiä alallaan. Ehkä sisukkuus joskus palkitaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top