MAINOS

Harrastuksena salibandy

Rasia

Tanja Kallio

Mitä on salibandy? Kaksi joukkuetta pelaa vastakkain ja kentällä on kerrallaan viisi pelaajaa. Kaksi puolustajaa ja kolme hyökkääjää. Eikä pidä tietystikään unohtaa joukkueen kuudetta kenttäpelaajaa eli maalivahtia. Jokaisella pelaajalla, paitsi maalivahdilla, on maila. Mailoilla yritetään saada pieni valkoinen ja reikäinen pallo vastustajan maaliin.

On monta mahdollisuutta harrastaa salibandyä. Voit olla joko aloittelija, harrastaja tai ammattilainen. On kivaa vain höntsäillä kentällä, ilman kilpailua ja kovaa harjoittelua. Toisaalta olen sitä mieltä, että harjoittelussa ja kilpailussakin on omat kiehtovat puolensa. Saa hyvän kunnon ja oppii paljon taktisia kuvioita. Salibandy on joukkuelaji, joten ihan kaikille se ei sovellu. Tärkein asia, jonka pohjalle saa luotua hyvän joukkueen on joukkuelaisten hyvä yhteishenki. Kun se on kunnossa saadaan harjoituksista ja peleistä aikaan kunnolliset.

Itse olen pelannut 3 vuotta salibandymaalivahtina. Olen tullut siihen tulokseen, että harrastuksesta täytyy pitää todella paljon, jotta sitä jaksaa aina vaan jatkaa. On päiviä, jolloin ei mikään luista, mutta suurimmaksi osaksi harjoitukset ja pelit menevät hyvin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top