MAINOS

Tupakointia

Kolumni

Tanja Kallio

Uusi tupakkalaki astui voimaan maaliskuun alusta. Konkreettisemmin asian näkee ravintoloissa, kun yli sadan neliön tiloista on varattava kolmasosa tupakoimattomille. Siitäkin huolimatta vaatteensa saa vähintäänkin tuulettaa perusteellisesti palattuaan. Ja raitis ilma nousee arvoon arvaamattomaan.

Ravintolaan menevä osaa ainakin varautua tupakansavuun, eikä sinne ole kenenkään pakko tunkea. Nykyään tupakointia on rajoitettu sopivasti. Työpaikoilla ja esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä ei ainakaan periaatteessa tarvitse tukehtua savuun. Poikkeuksiakin on. Kuitenkin tuntuu kohtuuttomalta rajoittaa vaikkapa parveketupakointia. Nikotiiniriippuvaiset joutuisivat ravaamaan edestakaisin tai pilaamaan asuntojensa sisäilman. Siitä kärsisivät muutkin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top