MAINOS

Karu kirkkomaa

Kolumni

Tanja Kallio

Olin menossa alkuviikosta käymään Kiikan hautausmaalla, mutta matkani pysähtyi kun näin, että vanhat, suuret ja komeat puut sankarihautojen luona, oli kaadettu. Ensimmäiseksi mieleeni nousi yksinkertainen kysymys, miksi? Puut olivat osa hautausmaata ja ne suojasivat hienosti sankarihautoja. Nyt paikkaa katsoessa tulee mieleen suuri torialue. Se ei todellakaan pitäisi tulla mieleen hautausmaasta.

Kuunnellessani muiden ihmisten arvostelua puiden kaatamisesta, huomasin, etten ollut ainoa, jonka mielestä teko oli idioottimainen. Ihmiset ihmettelivät, miksi puut eivät saaneet kasvaa, sillä niillä oli jo tunnearvoa ja puut kuuluivat Kiikan kirkon edustalle.

Taas yksi käsittämätön teko, johon ei järkevää selitystä taida löytyä. Pitää vain yrittää totutella silmät karuun näkymään ja miettiä positiivisesti. “Kyllä ne puut takaisin kasvaa. Tosin siihen saattaa kulua ‘hieman’ aikaa…”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top