MAINOS

Jääkiekko sekoitti arkirutiinin

Kolumni

Tanja Kallio

Vannoutuneena Jokerit -fanina nielen jääkiekon SM-tappion TPS:lle ja lohduttaudun sillä, ettei hopeakaan paha väri ole. Samalla onnittelen kaikkia niitä, jotka eivät pystyneet löytämään jääkiekosta sitä tiettyä viehätystä vaan halusivat nähdä tavallisia televisio-ohjelmia.

Mikä painajainen olikaan lukea lehdestä, että mahdollisesti jopa viisi kertaa menevät päivän ohjelmat sekaisin, jos jääkiekon finaaliottelut pitkittyvät. Ja juuri kun televisio olisi niin paljon kiinnostanut…

No nyt palaa elämä taas omalle mallilleen. Salatut elämät ja kaikki mahdolliset muut saippuasarjat tulevat normaaliin aikaan ja jääkiekon SM-finaalit seuraavan kerran vasta ensi vuonna. Olkaa onnellisia ja nauttikaa. Minä puolestani lohduttaudun sillä, että kohta tulee taas jääkiekon MM-kisat televisiosta…

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top