MAINOS

Miksi sinulla on niin suuret silmät?

Kenraalin päiväkirja

Mika Hyssi

Huomio, päiväkirja!

Lepo vaan. Hyvä ruskeakantinen, särmä päiväkirjani, tässä taas kenraali C. W. Waterberg kirjoittelee puhtaan valkoisille sivuillesi. On mukavaa näin iltaisin rustata muistiinpanoja päivän kommelluksista ja vieläpä maistuvan kahvikupposen ääressä.

Päiväkirjani, varusvarikon varajohtaja Mustikkajoen silmissä oli tänään jotain outoa. Katsoessani häntä suoraan silmiin – alle kymmenen sekunnin ajan – minulle tuli hyvin kuvottava olo. Niin iljettävä, että haukkoessani henkeä suustani kajahti usein viljelemäni fraasi “fy fittan”.

Päiväkirjani, kuunteletko sinä? Hyvä. Siispä ne silmät. En ole ikinä nähnyt mitään vastaavaa. Kun Mustikkajoki liikuttelee silmiään, ne suoraan sanojen pomppaavat ulos kuopistaan. Ja ne kasvavat ja pienenevät.

Uskollinen diaryni, uskon että varajohtaja on sellainen tunnistamaton olio.

Päiväkirja, asento! Tauolle poistu!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top