MAINOS

Kesä lähestyy

Kolumni

Samuli Kinnari

Aamuvarhaisella linnut konsertoivat jo niin kovaäänisesti, että suven tietää olevan lähellä. Muutaman viikon kuluttua koululaiset vilistävät kesälaitumille. Ennen sitä viisastutaan ainakin tiedolla kevään uusista ylioppilaista.

Toivottavasti ensi kesänä Äetsän seudulla on kivaa. Matkailu kaipaa aina piristystä, mutta tuskinpa kauan toivottua veturia löytyy. Pientä mukavaa on tarjolla ainakin turisteihin panostavilla maatiloilla. Yksistään kuntamme eikä myöskään naapurien kanssa pysty tarjoamaan matkailijoille kovinkaan ihmeellistä koettavaa. Historiamme ei ole mielenkiintoinen.

Kesää kohti käydään kuitenkin mukavissa merkeissä, koska vappu sujui melko rauhallisesti. Juhannusta silmällä pitäen voi vain uskoa juomakulttuurin muuttumiseen, asennekasvatukseen ja terveeseen maalaisjärkeen, josta ajoittain tuntuu tulleen katoava luonnonvara.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top