MAINOS

Mennään metsään

Kenraalin päiväkirja

Mika Hyssi

Huomio, päiväkirja!

Lepo vaan. Hyvä ruskeakantinen, särmä päiväkirjani, tässä taas kenraali C. W. Waterberg kirjoittelee kahvitahraisille mutta ah, niin kotoisille sivuillesi.

Ymmärtävä päiväkirjani, varusvarikon varajohtaja Mustikkajoenhan jo tunnet. Kerroin hänestä sinulle muutama viikko takaperin. Totta puhuen sen miehen tekemiset alkavat ottaa herkkään kupoliini. Viime viikolla hän näet määräsi koko varusvarikon siivoamaan metsää. Voitko kuvitella, päiväkirjani? Muovi- ja paperiroskien noukkimisen vielä ymmärrän, mutta hän meni oikein oksatasolle asti. Eihän sitä miestä pidättele kohta mikään!

Mokomakin mulkosilmä. Et siis tietenkään sinä, päiväkirjani. Sinulla on hyvin kauniit silmät. Aivan kuten minulla. Tarkoitin varajohtaja Mustikkajokea. Hänen etunimensä on muuten Aulis Iisakki.

Kullan kellastama päiväkirjani. Olen jälleen viljellyt syvimmät tunteeni sivuillesi. Toivottavasti et loukkaannu, vaikka sivun 2 alalaitaan tuli pieni kahden millimetrin mustetahra. Perhanan mustekynä on alkanut vanhemmiten täristä käsissäni. Ei kädessäni mitään vikaan ole, ehei.

Uskollinen diaryni, uskon että Mustikkajoki virtaa käskystäni muille maille kaukomaille.

Päiväkirja, asento! Tauolle poistu!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top