MAINOS

Opetustuokio

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

“No niin. Ja nyt kaikki seisovat rivissä. No niin. Pidetään kaikki toisiaan olkapäistä kiinni. No niin. Ja nyt kaikki nostavat oikean jalan kevyessä koukussa vasemman jalan yli”, kuului Fisken olohuoneesta.

Keskellä salin lattiaa seisoi iäkäs rouvashenkilö, jonka hiukset olivat tiukalla nutturalla. Tädin silmälasit olivat laskeutuneet nenälle. Käsissään hän piti kansiota, jossa oli muutama paperi. Nainen oli rivitanssinopettaja.

Teresa, Fiske ja Nti seisovat olohuoneen ikkunoiden edessä. He yrittivät painaa askeleita mieleensä. Nti oli tuonut opettajan mukanaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top