MAINOS

Heräteostos vuodelta papu

Kolumni

Tanja Kallio

Maailmannapa on asentanut itselleen riippumaton ja on erittäin tyytyväinen tekoonsa.

Valkoinen riippumatto oli heräteostos joskus vuonna papu. Mahdotonta muistaa, kun aika etenee vauhdilla. Suunnattomasta hankinnan riemusta huolimatta matto löysi paikkansa muiden tavaroiden seasta vintin pimeistä sopukoista. Ei ollut paikkaa mihin sen olisi voinut kiinnittää ja välillä maton koko olemassaolo yksinkertaisesti unohtui.

Ostin kaksi ruuvia ja pengoin vintin etsien riippumattoani. Menin kotiin ja nikkaroin maton kiinni kahden tolpan väliin. Olen kahden päivän ajan testannut maton toimivuutta päiväunien kehtona ja voin vakuuttaa, että TOIMII!

Nyt vain toivon paljon lämpimiä lomapäiviä. Riippumatto on keksintö jota suosittelen lämpimästi!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top