Internetiin, herra kenraali!

Kenraalin päiväkirja

Mika Hyssi

Katse ylöspäin, päiväkirja!

Katse eteenpäin. Lepo. Nettikevättä, www.päiväkirja.ni. Nettitehtailija, kenraali C. W. Waterberg tässä kirjoittelee.

Varusvarikon johtaja Mustikkajoki ehdotti eilen uutta strategiaansa. Hänen mielestään varusvarikko oli saatava Internetiin hinnalla millä hyvänsä. Hänen mielestään on Suomen puolustuksen kannalta halvempaa ja helpompaa käydä sotaa Internet-nimisessä stonehengessä kuin vanhalla tavalla tykein ja sotahuudoin. “Olen ottanut selvää tästä Internetistä. Se on jo miljoonien ihmisten koti, mutta kuka pitää järjestyksestä huolta?”, ihmetteli Mustikkajoki suureen ääneen. Taas Mustikkajoen silmät pulpahtelivat sisään ja ulos. Nyt oli tosi kyseessä, ajattelin. “Kyllä, kyllä. Varusvarikko siirretään Internetiin välittömästi. Purkutyöt aloitetaan tässä päässä huomenna”, komensin ja lähdin. Mustikkajoki jäi pullistelemaan huoneeseensa.

Tänään aamupäivän aikana varusvarikko oli tuhottu maan tasalle. Mustikkajoki kantoi hädissään joitakin asiakirjojaan ulos toimistostaan. “Varajohtaja Mustikkajoki, tulkaa tänne! Uusi toimipaikkanne on osoitteessa www.varusvarikko.fi. Siirtykää sinne”, sanoin. Mustikkajoen suu loksahti auki. “Haluatteko tekin tutin”, ihmettelin ja siirryin Ladallani kohti Sotilaskotia. Ties vaikka Sotilaskodin naisetkin haluaisivat Internetiin.

Päiväkirja, asento! Jonnekin poistu!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top