MAINOS

Kyläkirja valmistui

Kolumni

Samuli Kinnari

Kiikan kyläseuran yksi voimainponnistus huipentui taannoin, kun kyläkirja näki päivänvalon. Opus kertoo kuvin ja sanoin paikallisesta elämästä. Teos herättää varmasti monissa lukijoissa muistoja lapsuuden tantereilta.

Kiikka 2000+ -kirja on syntynyt talkootyön tuloksena. Opus on jälleen hieno todiste siitä, että yhdessä tekemisen henki ei ole laantunut. Kiikka 2000+ on teos jo sinällään, mutta julkisuudessa kyläseuralaiset ovat kutsuneet sitä työkirjaksi. Opuksen pohjalta on tarkoitus saada kasaan ja kenties kansiin lisää tietoa paikallisesta elämästä. Esimerkiksi kuvista mieleen juolahtavia tarinoita ei kannata jäädä yksin hautomaan, vaan kantaa muistojen avulla korsi kekoon kotiseudun hyväksi.

Yhteen hiileen puhaltamisen kykyä tällä seudulla tarvittaisiin paljon ja taidon olisi syytä levitä Kiikasta kaikkien äetsäläisten keskuuteen. Onhan vanhat rajat kaivettu taas kaapista, kun talousvaikeuksissa kamppailevaa kuntaa on julkisuudessakin väläytelty kahtia jaettavaksi ja palasia naapurikaupunkeihin liitettäväksi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top