MAINOS

Voi tauti!

Rasia

Tanja Kallio

Kipu, kolotus, flunssa, mahatauti ja yleinen tauti. Silkkaa nykypäivää. Missään et voi välttyä vaaralta saada liikkeellä oleva tauti. Oli se sitten kuinka vähäinen tahansa. Ja vaikkei tauti edes tartu, niin riittää kun kuulee, että sitä on liikkeellä ja jo on paha olo. “Mahtaakohan mulla olla nyt se tauti, joka täällä pyörii?” kysyy joku ja vastaukseksi voi heittää, että “varmasti. Mut jollei se ole juuri kyseinen tauti, niin voihan se olla joku muu liikkeellä oleva, tai sitten juuri sinä voit aloittaa aivan uuden taudin tartuttamisen”.

Epätietoinen kysyy, että miksi juuri lomalla pitää olla kipeänä. Mistä se tauti tietää iskeä juuri silloin, kun työrupeama hellittää ja alkaa ansaittu loma. Loma sängynpohjalla. Ja vielä auringonpaisteella (tosin sitä pelkoa ei taida tänä kesänä olla).

Pelkkä tautiepidemiasta kirjoittaminen saa pään pyörälle ja mahan sekaisin. Taistelu böböjä vastaa alkaa, tunnuslauseena: “Tuu tänne vaan! Tartu jos uskallat! Ja sitten tiedät todellakin tarttuneesi!”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top