MAINOS

Häilyvä raja

Kolumni

Samuli Kinnari

Olen alkanut inhota suunnitelmia, koska usein niistä muotoutuu haaveita. Eivätkä haaveet oikein koskaan toteudu. Kuitenkin pidän suunnitelmallisesta elämästä.

Olen mielestäni melko järjestelmällinen. Jotkut voivat ajatella toisinkin, kun ovat seurailleet Telluksella tallaamistani. Mutta tämä on joka tapauksessa oma näkemykseni järjestelmällisyydestä. Enkä pidä siitä, jos en tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Olen ohjelmoitu.

On monia asioita, joissa tunnustan olevani ehdoton. Yksi tällainen on vaikkapa asunnon siisteys. Toisten sotkut eivät minua haittaa, mutta omaa pesääni en halua liata. Vaikka pyrinkin aikatauluttamaan elämääni, eivät akateemiset vartit ole minulle outoja. Täytyyhän sitä jostain joustaa.

Suunnitelmallisesta näkökulmastani väitän, että mikäli taistelet jonkin asian puolesta, jonka ehdottomasti haluat, et toimi suunnitelmallisesti. Sinä haaveilet.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top