MAINOS

Parannustalkoot

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsässä on uimahalleja, urheilukenttiä ja pururatoja kaksin kappalein. Tuplapalveluiden kuntaan ei kuitenkaan ole saatu yhtään kunnollista puistoa aikaiseksi. Ehkä nyt olisi oikea hetki ryhtyä suunnittelemaan kiireettömän virkistyspaikan rakentamista, jotta kenties jo ensi kesänä jotakin olisi valmiina.

Yleisestikin ottaen äetsäläinen maisema on surullista katseltavaa. Välinpitämättömyys ympäristöstä vaikuttaa juurtuneen kaikkialle. Niin julkisten kuin yksityistenkin alueiden tilanne on monin paikoin surkea. Erityisen harmittavan näköinen on tiilitehtaan aukea Talankylän ja Kiikan välissä.

Ensi vuonna Äetsässä kannattaisi panostaa viihtyvyyteen. Remonttia kaipaavat monien muiden kohteiden ohella niin Patsaspuistoksi kutsuttu rantatiheikkö Pehulassa kuin leikkikentän ympäristö Jussinpellossa. Mikäli kunnan voimavarat eivät julkisuuskuvan nostamiseen riitä, saattaisi tekijöitä löytyä yhdistyksistä. Kiikan kyläseura on ainakin omalla toiminnallaan näyttänyt yhteisöissä piilevän kyvyn.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top