MAINOS

Nettimedian kasvukivut

Kolumni

Samuli Kinnari

Monilla paikallislehdillä on jo internet-versio. Niin myös meillä. Sopuli Verkkolehti on tarjonnut surffareille tietoa Äetsän seudulta jo reilusti yli kahden vuoden ajan. Kävijämäärä sivullamme on ollut hienoisessa kasvussa koko nettimediamme olemassaolon ajan. Pian täyttää kaksi vuotta myös Sopuli Sähköpostilehti.

Nettijulkaisujen tarpeellisuudesta ja merkityksestä on keskusteltu paljon. Jotkut ovat veikkailleet verkkomedioiden syrjäyttävän paperipainatteiset lehdet. Toiset ovat ehdottomasti eri mieltä.

Me Sopulissa olemme suhtautuneet nettiin suureena haasteena. Ainakaan toistaiseksi emme usko, että paperilehdet väistyvät verkkojulkaisujen tieltä. Painetun sanan uskottavuus on edelleen suurempi kuin sähköisen viestin, samoin käyttömukavuus. Olemme kuitenkin ylpeinä rakentaneet lähitienoon ensimmäisen, säännöllisesti päivittyvän verkkolehden. Kävijämääräkin on täyttänyt odotuksemme, vaikkei huimaavan suuri olekaan. Kehitystyötä sähköisen tiedonvälityksen eteen teemme jatkossakin suurella innolla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top