MAINOS

Kuumat perunat

Kolumni

Samuli Kinnari

Uudet kunnanvaltuustot aloittavat kautensa ensi vuoden alussa. Mielenkiintoista työsarkaa tulee valtuutetuilla riittämään Äetsässäkin. Säästösuunnitelmat odottavat uusia puijia.

Äetsän tuleva valtuusto joutuu edeltäjiensä tavoin ottamaan ennen pitkää kantaa kunnan palveluiden karsimiseen. Erityisen kuuma peruna on toisen uimahallin lakkauttaminen. Ikuisuusaiheesta on väännetty kättä jo kauan, mutta koska vääntö jatkuu, ei toivottavaa tulosta ilmeisesti ole syntynyt.

Palveluiden karsimista Äetsässä voitaisiin suorittaa hyvällä omallatunnolla. Kunnan väkimäärään ja pinta-alaan nähden tuplatarjonnan ylläpitäminen on hyvin omituista. Runsaat palvelut ovat perintöä Kiikan ja Keikyän kuntaliitoksen ajalta. Koska lakkauttamispäätöksiä ei tehty 20 vuotta sitten, on nyt korkea aika. Perinteen vuoksi tuplapalveluita on turha ylläpitää.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top