MAINOS

Rohkeasti verkkoon

Kolumni

Samuli Kinnari

Internetissä ei ainakaan toistaiseksi ole kuin muutama äetsäläisen kotisivu. Eivätkä saitteja ole kovin ahkerasti rakentaneet vammalalaisetkaan.

Kotisivut on yllättävän helppo tehdä. Ehkä saitin rakentaminen on jopa yksinkertaisempaa kuin moni uskaltaa kuvitella. Hyviä oppaita löytyy sekä netistä että kirjakauppojen hyllyiltä. Sivujen tekeminen ei vaadi edes omaa tietokonetta tai verkkoyhteyttä. Kirjastosta voi varata nettiajan ja ilmaista kotisivutilaa löytyy monilta palveluntarjoajilta. Käytännössä saitin rakentaminen omalla koneella on tietenkin helpompaa.

Kotisivujen rakentamisesta voi saada itselleen mukavan harrastuksen. Saitin avulla voi myös löytää nettituttavia. Monet ihmiset surffailevat erityisesti juuri yksityishenkilöiden sivuilla ja kirjoittelevat mielellään vieraskirjoihin tai lähettelevät sähköpostia.

Mikäli sivut päättää rakentaa, kannattaa myös muistaa huolehtia sivujen päivityksestä. Netissä on jo enemmän kuin tarpeeksi puolihuolimattomasti kyhäiltyjä tekeleitä, jotka eivät uudistu lupauksista huolimatta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top