MAINOS

Yllätysten Yö yllättää – vai yllättääkö?

Kolumni

Tanja Kallio

Muistan viime vuonna meuhkanneeni, kuinka aikaisin kaikki suljettiin Äetsässä, vaikka piti olla Yllätysten Yö. Muistan myös sanoneeni muutaman painavan sanan nuorten käyttäytymisestä ja siitä millainen odotettu bailaamis-tapahtuma Äetsän nuorilla oli. Muistan arvostelleeni Yllätysten yötä kaikin puolin, niin hyvässä kuin pahassakin.

Tiedän sen, että aion varmaankin tehdä saman tänäkin vuonna. Siis kertoa mielipiteitäni tästä kuntalaisia lähentävästä yhteishenkijuhlasta, joka kulkee nimellä Yllätysten Yö. Kuitenkin omien kokemusten ja ajatteluni avulla olen aika varma siitä, että järjestäjiltä on edelleen hukassa sanat yllätys ja yö. Siis yllätys sisältää jotain yllättävää, sen pitää yllättää, se ei ole ennalta arvattavissa. Ja sana yö ei lopu kello 22. Se ei itse asiassa alakaan vielä silloin.

Tehdään muutos, ollaan yllättäviä. Rakennetaan kunnalle yö jota voi rehellisesti ja ylpeästi sanoa yllättäväksi ja yhtenäisyyttä luovaksi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top