Muu!

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

“Tule nyt, ettemme myöhästy!” huutelin Teresalle kuistin edustalta. Olimme lähdössä parisuhdeterapeutti Mursun vastaanotolle. Liittomme oli kriisissä.

Terapeutin vastaanotto on läheisen kaupungin keskustassa. Matka kesti tovin. Saavuttuamme vastaanotolle istuimme hetkisen odotushuoneen sohvalla. Olimme seitsemän minuuttia etuajassa. Hetken odottelun jälkeen vastaanottoavustaja ohjasi meidät parisuhdeterapeutti Mursun huoneeseen.

“Päivää!” Mursu tokaisi. Vastasimme kohteliaasti ja noudatimme pyyntöä käydä istumaan. “Jospa aloittaisimme ihan tästä?” Mursu mutisi hiljaa Katsahdimme Teresan kanssa toisiimme. “Sanokaa muu. Muu! Muu!” terapeutti maanitteli. Toistelimme Teresan kanssa Mursun ohjeiden mukaisesti. Terapeutti käski meidän matkia myös hevosta ja kanoja. Välillä otettiin kädet mukaan. Mursun teoria oli, että parisuhteemme ilmapiiri vapautuu, kun uskallamme itsekin vapautua. Kotitehtäväksi saimme porsaan matkimisen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top