Uutisista, hyvää iltaa!

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Teimme Teresan kanssa joulukoristeinventaariota. Koko olohuoneen lattia oli täynnä paperitonttuja, ulkovalosarjoja ja mitä erilaisimpia kimaltavia esineitä. Minä päivittelin sotkua, mutta puolisoni touhusi kuten aina.

Yllättäen Teresa pyysi minua hakemaan joulukuusenjalan vintiltä. Sekin kuulemma pitäisi tarkistaa. Lähdin heti kipuamaan ullakolle, koska tiesin, että se olisi viisainta. Muuten Teresa alkaisi valittaa. Ja silloin ei olisi enää kenelläkään mukavaa.

Heti vintin oviaukosta sisään päästyäni kuului jostakin puhetta. Lähestyin ääntä varovasti. Puhe kuului erään pahvilaatikon takaa. Kurkistin varovasti lootan yli ja näin läjän papereita. Samalla löysin myös joulukuusenjalan, joka totesi: “Uutisista, hyvää iltaa!” Yritin vaivihkaa ehdotella joulukuusenjalalle, että se lähtisi kanssani alakertaan. “Ehkä uutisten jälkeen. Työt pitää ensin hoitaa”, joulukuusenjalka vastasi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top