MAINOS

Huumeet puhuttavat

Kolumni

Samuli Kinnari

Päihdeongelmat ovat jälleen pinnalla. Huumeiden käytön lisääntyminen on puhuttanut Äetsän seudulla jo pidemmän aikaa. Pelkkä huulien heiluttelu ei kuitenkaan ole tilannetta paremmaksi kääntänyt. Viime viikolla poliisi ilmaisi huolensa huumausainerikosten lisääntymisestä Kokemäen kihlakunnan alueella.

Yhteiskunta on edelleen jonkinlaisessa rappiotilassa. Erityisesti ihmisten levoton ja välinpitämätön käyttäytyminen vaikuttaa lisääntyneen. Ylöspäin hypähtäneet rikostilastot puolestaan aiheuttavat turvattomuutta. Ilmapiiriä on vaikea lähteä tasapainottamaan.

Toivottavasti huumeiden vastainen työ ei koe samanlaista inflaatiota kuin koulukiusaamisesta puhuminen. Merkit ovat jo olemassa. Huumeongelmasta on koulukiusaamisen tavoin tulossa kehää kiertävä uutisaihe, joka kaivetaan kaapista aina, kun jotain vakavaa tapahtuu. Silloin järkytytään, mutta muulloin hymistellään.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top